Exklusiv festvåning i Stockholm

Engsholms Slott är en exklusiv festvåning för er privata fest eller företagets event, i Stockholms absoluta närhet. Vi har sedan 1986 öppnat upp slottsportarna för de gäster som söker något alldeles extra. Här blir festen eller eventet succé. Engsholms Slott erbjuder alltid exklusiv ensamrätt. Endast ett sällskap åt gången hyr Slottet, hotellet och parken som exklusiv festvåning. Som hemma – fast på slottet!

Välkomna gästerna med fördrink på den 200 kvm stora terrassen mot havet, njut en underbar slottsmiddag i vår vackra barockmatsal och dansa in på småtimmarna i de vackra salongerna. Boka en en exklusiv festvåning, välkommen till Engsholms Slott.

Bjud dina gäster på det lilla extra med en exklusiv festvåning nära Stockholm

Engsholms Slott erbjuder en unik och exklusiv festvåning nära Stockholm. Här har ni också möjligheten att välja en eller flera aktiviteter ur Engsholms Slotts aktivitetsmeny. Vi samarbetar med många aktivitetsföretag och kan erbjuda allt från spökshow till vinprovning. Eller varför inte prova laserlerduveskytte eller låta alla gäster bygga sin egen lådbil.

Gör er fest till något utöver det vanliga och kontakta oss på Engsholms Slott redan i dag. Vi hjälper er med offert och alla era önskemål och behov när ni behöver en exklusiv festvåning i Stockholm.