Exklusivt bröllop

Engsholms Slott är platsen om ni söker ett slott för ett exklusivt bröllop. Vi genomför endast några få riktigt exklusiva bröllop per år. En vackrare plats är svårt att finna. På en klippa vid havet på Mörkös norra udde ligger Engsholms Slott. Efter att ha kört genom den vackra lindallén kommer man fram till sagoslottet. I en underbar slottspark, omgiven av vackra träd, blommor, havet och fälten vilar slottet tryggt. Här är den perfekta platsen för ett exklusivt bröllop eller fest. Vi hjälper er att skapa minnen för livet.

Engsholms Slott är sedan 1986 ett hem för möten och exklusiva fester och bröllop. Vi gör sagan till verklighet. Välkomna gästerna med champagne på den 200 kvm stora terrassen, njut en middag i vår vackra barockmatsal och dansa in på småtimmarna i slottets salonger.

Bokar ni Engsholms Slott är ni alltid exklusivt ensamma i slottet och parken samt våra 53 hotellrum (88 bäddar). Max 80 gäster i matsalen, pris ca 5000:-/kuvert inkl logi. Min deb 70 gäster.

Exklusiva bröllop nära Stockholm

Med lång tradition och kunnande i tredje generation skapar vi exklusiva bröllop och fester. Engsholms Slott har valt att endast genomföra några exklusiva bröllop per år, men är det självklara valet för exklusiva bröllop och fester upp till 80 personer. Hos oss har ni alltid ensamrätt till slottet, parken och våra 53 hotellrum.

Välkomna gästerna med champagne på den 200 kvm stora terrassen, njut en middag i vår vackra barockmatsal och dansa in på småtimmarna i slottets salonger.
Boka Engsholms Slott och skapa er exklusiva bröllopsfest – Vad är väl en bal på slottet? Om inte alldeles, alldeles underbart!

Välkomna till Engsholms Slott – slottet som ger er ett oförglömligt och exklusivt bröllop. Hos oss blir sagan verklighet. Pris ca 5000:-/pers, min debitering 70 gäster. Kontakta oss för offert redan i dag!