Fiske med guide och föreläsning – Pro Fishing

Välkommen till en helt unik weekend med Fiske som tema Hemma på Slottet.
Med Engsholms Slotts unika läge, på Mörkös norra udde,  kan vi nu erbjuda weekend med fiske som tema, i samarbete med Ronny Andén och Tobias Fränstam.

12-14 April
3-5   Maj
9-11  Augusti (Gös)
25-27 Oktober

Ankomst fredag em/kväll med incheckning och därefter föreläsning med Tobias Fränstam.

Tobias Fränstam är en av Sveriges kändaste ansikten inom gäddfisket. Som passionerad gäddfiskare och ett personbästa över 16 kg har han bred erfarenhet av fiske i alla typer av miljöer under årets alla årstider. Kombinationen av bakgrunden som fiskeribiolog, de många årens intensiva gäddfiske och de täta samarbeten med några av sportfiskebranschens största grossister har gjort att Tobias fått en övergripande förståelse för gäddan och sportfisket efter arten. I föredraget får du inte enbart lära dig om vart gäddan hugger utan även en djupare biologisk förståelse kring gäddans levnadsmönster. Tobias är född och uppvuxen i Järna, ett stenkast från Engsholms slott och har därför även mycket lokalkännedom i vattnen ni kommer att fiska.

Därefter middag i Slottets vackra barockmatsal samt logi i sköna hotellrum.
Efter att ha ätit en stabil frukost på lördag morgon kommer flera fiskeguider och båtar under Ronny Andéns ledning finnas på plats. Under dagen kommer framför allt öring och gädda att fiskas.
Ronny är professionell fiskeguide med fullt utrustad, toppmodern sportfiskebåt (Rocad 560). All övrig utrustning så som spön, drag etc liksom flytoveraller tillhandahålls.

Efter en dag på sjön är det skönt att komma hem till slottet igen och där hoppa in i en varm vedeldad bastu, vår Strandateljé. Ta en öl, prata om dagens fångst och kanske ta ett dopp i det kalla havet.
På kvällen serveras därefter en välsmakande tre-rätters middag i Slottets Barockmatsal, med passande dryckespaket därtill.

Logi i sköna hotellrum med Dux sängar.

Söndag morgon, intas åter en härlig frukost i slottet. Därefter är det åter fiske fram till lunch. Åter ankomst till slottet och hemfärd ca 13.00.

Pris 9 995:-/pers i dubbelrum
I paketet ingår:
Föreläsning med Tobias Fränstam
Guidade fisketurer med professionella fiskeguider under Ronny Andén
Båt, fiskeutrustning mm
2 Logi i dubbelrum
2 Frukost
2 Lunch till sjös
Fika
2 Middagar i Slottet med dryckespaket

Välkomna till en fiskeweekend utöver det vanliga!