Hemma på Slottet

Hela Engsholms Slott har ända sedan starten 1986 andats hem och hemkänsla. Här finns sällskapsrum för alla, ingen vanlig hotellreception och badrummen i slottet har kvar sina badkar. I detta slott har människor levt och bott. Precis det, är vad vi vill att alla våra gäster ska känna. Ett hem, ett stort hem att trivas i. Därför har vi nu skapat: Hemma på Slottet

Duka med brickbord istället för konferensbord, vilket ger en öppnare och trevligare känsla. Byt skorna mot tofflor och för att ytterligare bekvämlighet kanske du vill ha en fotpall. Känn dig som hemma. På borden, lite snacks och vatten/läsk eller en öl fram emot eftermiddagen.

Istället för Let’s Dance på TV, bjuds nu deltagarna att titta på våra stora, flera helt interaktiva skärmar, med knivskarp bild. Kanske kursledare istället för dans, bjuder upp till ett spännande budgetmöte.

Ett Slott som hemma – eller – Hemma på Slottet – med vardagsrum att mingla i, lokaler som möblerats för avslappnade dialoger och med den absolut senaste tekniken kommer ge er möten i på riktigt.

Ps. Behöver du ha lite extra skratt under din presentation, piggar alltid en röd näsa upp! Finns i alla lokaler.