Konferens i Stockholm

Engsholms Slott – ett hem för möten och konferens nära Stockholm, sedan 1986.

I rätt miljö föds rätt tankar. Lämna den stressiga storstaden och kom till oss för ert nästa möte. Boka er konferens på Engsholms Slott nära Stockholm nästa gång.

Med stort slott, en strandateljé med vedeldad bastu, en lounge, 53 rum och 88 bäddar kan vi erbjuda konferenslokaler och miljöer för grupper mellan 2 och 88 personer. På Engsholms Slott möter tradition inspiration.

Engsholms Slott ligger nära Stockholm, endast 50 min. Därför är en konferens hos oss det självklara valet om man vill komma bort från den stressiga vardagsmiljön, men ändå vara nära.

Många är de konferensgäster genom åren som påtalat hur vår unika miljö skapar och främjar fantasin och kreativiteten. Engsholms Slott har allt du behöver för din konferens nära Stockholm.

Ta din konferens i Stockholm till en ny nivå

I vår Strandateljé vid havet finns två vedeldade bastuavdelningar och ett underbart mötes-/relaxsrum. Här kan ni arbeta ostört i en rogivande och vacker marin miljö. Ni kan också välja att hyra Strandateljén som en aktivitet på kvällen, ät en grillbuffé på bryggan, ta en öl i bastun eller mys framför öppna spisen. Strandateljén är bäst för konferensgrupper på upp till 20 personer.

I vår lounge vid hotellet ligger vår stora konferenslokal Paviljongen. Här kan vi ta emot grupper upp till 80 personer. Med stora panoramafönster ut mot de sörmländska åkrarna, en terras på 250 kvm och en modern lounge med soffgrupper är detta den perfekta platsen för er nästa konferens nära Stockholm.

I vårt fantastiska slott har vi konferensrum för 2-50 personer, alla stilenligt och individuellt möblerade. Här möter tradition, dagens innovation.

Kombinera gärna er konferens med en rolig aktivitet, vi samarbetar med många aktivitetsföretag och kan arrangera så gott som vad som helst.

En konferens nära Stockholm, på Engsholms Slott är ert självklara val vid nästa möte.
Välkommen!