Julbord på Slottet

Under december månad dukar vi sedan många år upp vårt fantastiskt julbord. Kom och njut av goda och hemlagade delikatesser, främst med inspiration från våra Sörmländska skogar. Julbordet kännetecknas av kvalitet och svenska smaker i ett nutida utförande med små, rena och enkla portioner. Självklart finner ni en mängd goda och heminlagda sillar, följt av ett härligt fiskbord där våra traditionella smaker också får sällskap av några nyskapande delikatesser. Bland det kallskurna finner ni förstås både vildsvinsskinka samt vår traditionella, men också mycket vilt från våra närliggande skogar i form av patéer, hemlagade korvar, rökt kött, viltköttbullar, Jansson och mycket mer. Allt tillagat med kärlek och omsorg i vårt Slottskök under ledning av vår köksmästare Nancy Ford.

Och sist men inte minst. Gottebordet!
I vårt bageri/konditori bakas och tillverkas det julgodis och juldesserter i miniformat. Den ena mumsigare än den andra! Upplev julens dofter, smaker och stämning Hemma på Slottet.

Vi får ofta höra att Slottets julbord är fantastiskt och ett beröm som verkligen värmer, är att Gods & Gårdar valde att göra ett fint reportage om oss inför julen 2018. Läs gärna den fina artikeln ur Gods & Gårdar 2018 här.

Julbordsdagar på slottet

Under december månad är ni som privatgäst eller företag välkomna att avnjuta vårt fantastiska julbord. Antingen som ”konferensmiddag” som konferensgäst eller som ett traditionellt julbord som privat- eller företagsgäst.

Ring eller maila till oss på info@engsholm.se så hjälper vi dig boka in ert sällskap.

Julbord på Engsholms Slott

Under vardagskvällar i december dukar vi upp till fest för alla som älskar julens underbara smaker. Ett vällagat och trevligt julbord hemma på slottet.  Några dagar under december dukar vi även upp julbordet som lunchsittning.

Vill du veta mer om dagar och tider för Julbord 2019 så kontakta oss gärna så berättar vi mer. Annars så återkommer vi under våren med mer information om Julen 2019.

Julfest

Boka hela slottet för företagets julfest! Är ni ett företag eller en grupp vänner som vill träffas för julfest, äta gott och runda av året tillsammans och kanske till och med slå klackarna i taket… Vissa datum är mer magiska och populära än andra så vi ser fram mot att höra från er redan nu för att boka in julfesten 2019.

Julbordsweekend

Varje år brukar Engsholms Slott välkomna gäster till Weekend med Julbord. Ett mycket uppskattat arrangemang så är du intresserad att veta hur våra planer för 2019 års Julbordsweekend ser ut så kontakta oss gärna. Datumen för 2019 är inte fastställda än men vi återkommer så snart vi har datumen.

Ni får ett varmt mottagande av våra konferensvärdinnor vid ankomst 14:00. Efter att Ni har installerat Er står kaffe/the och hembakat uppdukat i Musiksalongen, därefter kan Ni promenera i vår vackra Slottspark och vidare ner till vår magiska Strandateljé där vi förberett de vedeldade basturna för härlig avkoppling och välbefinnande. Den modige tar förstås ett dopp i Östersjön också. Efter en härlig eftermiddag välkomnas ni på glöggmingel i Musiksalongen innan julbordet. Efter julbordet serveras kaffet i något av Slottets vackra salonger. Kanske en drink i vår fina Slottsbar smakar också?
Sover gör Ni i fantastiska Duxsängar i vårt fina hotell som är beläget endast ett stenkast ifrån Slottet.

Incheckning från 14:00
Kaffe/the och hembakat serveras i Musiksalongen
Vedeldad bastu i Strandateljén
Glöggmingel och Julbord
Logi i dubbelrum
Stor frukostbuffé i Barockmatsalen 08:00-10:30
Utcheckning senast 11.00

Boka här  eller ring oss på 08-551 551 00

Decemberkonferens med Julbord

Boka årets sista möte med härlig julstämning Hemma på Slottet. Istället för ”vanlig” konferensmiddag får ni under december månad njuta av vårt underbara julbord istället! Helt utan kostnad!