Mystik & Spöken

Inget riktigt Slott utan spöken! Med en historia som sträcker sig flera hundra år bakåt i tiden, är det kanske inte så konstigt att vissa avtryck har lämnats kvar.

Vaför inte boka in en spännande Viktoriansk seans och överraska dina medarbetare? Ni kommer garanterat få mycket att prata om efter showen…

I samarbete med den fantastiske Anthony Charles Heads – en framstående Mentalist och Mystery Performer,  har vi glädjen att erbjuda Er en kusligt underhållande och fantastisk show – Anden i glaset. En show som blandar story-telling, magi, musik och psykologi och såklart – det paranormala. Anthony kommer att demonstrera de otroliga paranormala fenomen som utspelar sig under seanser och som faktiskt påstås vara bevis på att det paranormala verkligen existerar.

Publiken är helt uppslukade av upplevelsen. De sitter blickstilla, som om de vore fastlimmade i stolarna, de tappar hakan, alla drar efter andan, flämtar till och tänker: ”Hur är det möjligt? Är han synsk på riktigt? Är han Klärvoyant? Eller är det bara bluffmakeri?”

Det här blir garanterat något att snacka om när middagen i vår pampiga barockmatsal senare intages.
Showen är verkligen magisk och helt spektakulär!

Ni kan också boka in det underhållande Mordmysteriet. 

Läs mer om våra spöken på Slottet här. Och varmt välkomna att boka in en kusligt, spöklik upplevelse på Slottet. 08-551 551 00.