Jobba på Engsholms Slott!

Ansvarig Konferensbokning/Marknad/Sälj/Projekt

Engsholms Slott är det hemtrevliga konferensslottet på norra Mörkö.

Vi söker nu en bokningsanvarig  för vår konferens- och mötesbokning samt delansvarig tillsammans med vår vd för sälj/marknad och diverse projekt.

Hos oss arbetar du i en fantastisk miljö i en tight liten organisation.
Tjänsten är en av företagets nyckeltjänster och du arbetar som spindeln i nätet mot övrig organisation, nära vår vd och ytterligare en person på bokningen. Engsholms Slott är ett litet företag med snabba beslut. Förutom bokning, sälj, planering innebär tjänsten mycket gästkontakt.

Vi söker dig som är prestigelös och kan hantera många bollar i luften samtidigt.Vi arbetar högt och lågt. Ibland är det Revenue Management som diskuteras och ibland kokas det kaffe till gäster. Värdskapet står i fokus med mycket gästkontakt.

Krav är att du har flera års erfarenhet och har arbetat med konferensbokningar och planering av konferenser på andra hotell. Du kan de vanligaste hotellboknings- och kassasystemen.Vi arbetar idag med Visbook. Har du ekonomisk utbildning är detta en merit.

Du är självgående och tycker om att arbeta enskilt såväl som i grupp. Självklart har du mycket god organisationsförmåga, är lyhörd och lösningsorienterad. Sinne för detaljer, noggrann och ansvarsfull är andra egenskaper vi gärna ser att du besitter.

Och kanske viktigast av allt – Du är glad, positiv och älskar service!

Dessutom ser vi gärna att du bor i närområdet och har bil för egen kommunikation.

Välkommen att söka ett otroligt roligt jobb!
Arbetet börjar i augusti med introduktion i juni. Semsterstängt juli månad.

kerstin@engsholm.se

 

Extra nattstäd/värd 2-4 nätter i veckan

Vi söker dig som inte är rädd för spöken, gillar att städa, hålla allmän koll och hjälpa en och annan törstig gäst då och då!