Slottsbröllop

Så här kan ett bröllop på Engsholms Slott se ut :

Fredag
Sista kvällen som ogifta hälsas Ni välkomna till Slottet med Era allra närmaste vänner och familj för en oförglömlig afton. Vid 17:00 checkar Ni in på Slottet och har efter det kvalitetstid nere i vår vackra Strandateljé där Ni badar vedeldad bastu, badar och kopplar av. Fördrinken efterföljs av en grillbuffé där våra kockar serverar Er på bryggan.

Bröllopsdagen
Slottsfrukosten intas i vår pampiga barockmatsal eller på vår fina Slottsterrass. Under dagen finns det gott om tid för att göra sig i ordning i vår pittoreska Villa Liljefors där också bröllopssviten finns. Vi serverar en lättare lunch och goda drycker under hela dagen. När det är dags för det stora ögonblicket kan vigseln ske aningen i vår vackra Slottspark, på bryggan, borrgården, terrassen eller i någon av våra vackra närliggande kyrkor. När löftena väl är eklaterade bjuds det på brudskål och därefter går Ni till bords. Efter en fantastisk trerättersmiddag i Barockmatsalen avnjuts Engsholms Slotts underbara bröllopstårta och bröllopsvalsen spelas upp i Slottets Herrum. Därefter följer dans och avslutningsvis välförtjänt nattamat.

Söndagen
En generös Slottsfrukost serveras i Barockmatsalen mellan 08:30-10:00 och därefter säger gästerna farväl, fyllda med kärleksfulla minnen för livet.