Slottsweekend med Julstämning

Boka in en mysig Slottsweekend  på ett förstklassigt Slott från endast 2 095 :- /person för del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 200:-)
Engsholms Slott ligger endast 50 minuter från Stockholm.

Låt oss ta hand om Dig och Ditt sällskap! Vi har inte öppet för Slottsweekends varje helg, och nu under 2017 återstår endast 1:a o 2:a advent.

Så här kan en weekend på Engsholm se ut:

Ni får ett varmt mottagande av våra konferensvärdinnor vid ankomst 14:00. Efter att Ni har installerat Er står Slottets dricker ni kaffe med hembakat i vår vackra Musiksalongen, därefter kan Ni promenera i vår vackra Slottspark och vidare ner till vår magiska Strandateljé där vi förberett de vedeldade basturna för härlig avkoppling och välbefinnande. Den modige tar förstås ett dopp i Östersjön också. Efter en härlig eftermiddag väntar glögg i Slottets salonger ett fantastiskt hemlagat julbord som avnjuts i vår fina Barockmatsal. Efter julbordet serveras kaffet i något av Slottets vackra salonger. Kanske en drink eller två smakar i vår fina Slottsbar också? Sover gör Ni i fantastiska Duxsängar i vårt fina hotell som är beläget endast ett stenkast ifrån Slottet.