Slottsweekend

Boka in en mysig Slottsweekend  på ett förstklassigt Slott från endast 2 095 :- /person för del i dubbelrum. (Enkelrumstillägg 200:-)
Engsholms Slott ligger endast 50 minuter från Stockholm.

Låt oss ta hand om Dig och Ditt sällskap! Vi har inte öppet för Slottsweekends varje helg, nedan hittar Ni information om vilka helger Ni kan boka.

Så här kan en weekend på Engsholm se ut:

Ni får ett varmt mottagande av våra konferensvärdinnor vid ankomst 14:00. Efter att Ni har installerat Er står Slottets omtalade Afternoon Tea uppdukat i Musiksalongen, därefter kan Ni promenera i vår vackra Slottspark och vidare ner till vår magiska Strandateljé där vi förberett de vedeldade basturna för härlig avkoppling och välbefinnande. Den modige tar förstås ett dopp i Östersjön också. Efter en härlig eftermiddag väntar en välkomponerad och vällagad trerättersmiddag i vår fina Barockmatsal. Efter middagen serveras kaffet i något av Slottets vackra salonger. Kanske en drink eller två smakar i vår fina Slottsbar också? Sover gör Ni i fantastiska Duxsängar i vårt fina hotell som är beläget endast ett stenkast ifrån Slottet.

Boka in en Slottsweekend Ni också! Nedan ser Ni våra inplanerade weekends för 2017.