Nu är ni snart på väg Hem till Slottet!

Vad roligt att du eller ni är intresserade av att komma till Engsholms Slott. För att boka privat weekend eller natt, kan du boka direkt genom att följa länken ”Privat”.
Har du en förfrågan beträffande konferens, kick-off, event, eller något som vi inte har tänkt på, är du välkommen att fylla i formuläret nedan, så kontaktar vi dig snarast för offert.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Det är enkelt att ta sig till Engsholms slott! Slottet är ett fantastiskt ställe för möten och konferenser. Konferensservicen var utmärkt och maten som serverades var utsökt

MagnusErnst & Young

För oss var Engsholms Slott det perfekta valet för vårt bröllop. En underbart vacker Slottsmiljö i kombination med en bröllopsmeny av mycket hög klass! Stort tack.

Charlotte & jesperAugusti 2015

Vilket helt fantastiskt ställe att ha sin konferens på! Magiskt vackra omgivningar och en underbar slottsmiljö med familjär och personlig prägel. Proffsigt och välkomnande bemötande hos all personal från början till slut. Vi kommer absolut tillbaka!

MarieSilverhuset

Vilket fantastiskt ställe! Mycket bra service, god mat och skönt uppehälle.

SofiaMarketing Manager Aptilo Networks

Allt funkade perfekt och alla var supernöjda. Tack för proffsigt bemötande under hela ”resan”!

ÅsaSwedbank

Vi vill tacka er för ett jättetrevligt internat 4-5 september! Vi var väldigt nöjda med bemötande, servis, mat, hotellrum och lokaler. Jag hoppas vi får organisera andra evenemang hos er!

AnnaHoist

Just hemkommer från vår Kick-off som vi fick avnjuta i ert underbara charmiga slott i en magisk miljö och ville bara ge lite feedback. Fantastiskt bra mat, service och trevligt bemötande. Detaljerna! SÄNGEN ska vi inte ens tala om! Sov som en prinsessa! Kommer verkligen rekommendera ert ställa till vänner och bekanta! Högsta betyg!

AsnateKarolinska institutet

Det är enkelt att ta sig till Engsholms slott! Slottet är ett fantastiskt ställe för möten och konferenser. Konferensservicen var utmärkt och maten som serverades var utsökt.

ChristinaCarat

ENGSHOLMS SLOTT

153 93 MÖRKÖ | 08-551 551 00 | E-POST | HITTA HIT

VÅRA SYSTERFÖRETAG
NYHETSBREV

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

© Copyright Engsholms Slott 2018

 
 

© Copyright Engsholms Slott 2018