Bröllop på ett slott i Stockholm

Vi är platsen ni söker för ert exklusiva bröllop i Stockholm. Ett törnrosaslott precis vid havet och inom 1 timma från Stockholm. Vi genomför endast ett fåtal exklusiva bröllop per år.

Engsholms Slott, som ligger på Mörkös norra udde, utanför Stockholm, erbjuder en inramning till ert bröllop ni inte trodde fanns. Havet, slottsparken, fälten, naturen och slottets alla vackra salonger och terrasser ger er en unik plats för ert bröllop eller fest i skärgården. Vi kan ta emot upp till 80 gäster och ni är alltid helt själva på slottet.

Kontakta vår bokning så hjälper vi er att sy ihop just ert drömbröllop på ett slott nära Stockholm, men ändå en bit ifrån. Pris per kuvert ca 5000:- inkl logi. Min deb 70 gäster.

Njut av slottets natursköna omgivningar

Engsholms Slott, Sveriges sista vasaborg, med anor från 1300-talet ligger på Mörkös norra udde, bara 50 min från Stockholm. Vi har valt att endast genomföra ett fåtal exklusiva bröllop per år. Slottets närhet till Stockholm, vår vackra slottspark, havet, de natursköna omgivningarna, slottets vackra salonger och fantastiska matsal ger den perfekta inramningen till er största dag och ett oförglömligt bröllop. Låt er vigas på bryggan, i parken, på vår vackra borggård eller i någon av de närliggande kyrkorna. Hos oss har ni alltid exklusiv ensamrätt till Slottet, hotellet, parken och bryggorna. Här är det bara ni och era gäster, upp till 80 personer som njuter tillsammans.

Bröllopsmiddagen serveras i slottets pampiga och vackra barockmatsal, dansa natten lång i slottets salonger och svalka er på vår 200 kvm stora terras mot havet.
Söker ni ett sagoslott i Stockholms skärgård, exklusivt bara för er? Då har ni kommit rätt! Hos oss blir sagan verklighet. Kontakta vår bokning så hjälper vi er att förverkliga era drömmar om ert bröllop på ett slott nära Stockholm. Pris per kuvert är ca 5000:- inkl logi. Min deb 70 gäster.

Boka ditt bröllop på Engsholms Slott, nära Stockholm, men ändå på landet.

På Engsholms Slott har ni alltid exklusiv ensamrätt till Slottet, hotellbyggnaderna, Slottsparken och bryggorna. Mingla med välkomstdrinken på den 200 kvm stora terrassen, njut av vår utsökta bröllopsmeny i Barockmatsalen, umgås och dansa i salongerna och sov sen gott i våra 53 fina hotellrum.

Ett bröllop på Engsholms slott i Stockholm kan enkelt sammanfattas: Alldeles, alldeles underbart!

Vi hjälper dig förverkliga dina drömmar. Boka ert bröllop på ett sago slott i Stockholm. Pris per kuvert ca 5000:- inkl logi, min debitering 70 gäster. Hör av dig till oss redan i dag för offert.