fbpx

Slottet

Välkommen hem till ”Sveriges sista Vasaborg”.

Redan i slottets storslagna entré känner man historiens vingslag och slås av den energi och värme arkitekt Tore e:son Lindberg skapade 1916. Slottet är ritat i flera olika stilarter så som renässans, barock, rokoko, empir och vasastil. Allt möts i en härlig mix. Här vandrar ni genom olika århundraden i de olika rummen och salongerna. Man kan verkligen känna att Engsholms Slott byggdes som en hyllning till fantasin och tankens frigörelse. Här vill vi att våra gäster ska känna sig som hemma. Inspireras, andas, känna och njuta av salongerna, matsalen, de 10-12 konferensrummen, biblioteket, badrummen och alla andra fantastiska miljöer detta unika slott har att erbjuda.

Slottets terrass är 200 kvm och vetter mot havet. Perfekt för lunch, fika eller kanske något gott att dricka före maten.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

KONFERENS ELLER FEST – SLOTTET

Det är enkelt att ta sig till Engsholms slott! Slottet är ett fantastiskt ställe för möten och konferenser. Konferensservicen var utmärkt och maten som serverades var utsökt

För oss var Engsholms Slott det perfekta valet för vårt bröllop. En underbart vacker Slottsmiljö i kombination med en bröllopsmeny av mycket hög klass! Stort tack.

Vilket helt fantastiskt ställe att ha sin konferens på! Magiskt vackra omgivningar och en underbar slottsmiljö med familjär och personlig prägel. Proffsigt och välkomnande bemötande hos all personal från början till slut. Vi kommer absolut tillbaka!

Vilket fantastiskt ställe! Mycket bra service, god mat och skönt uppehälle.

Allt funkade perfekt och alla var supernöjda. Tack för proffsigt bemötande under hela ”resan”!

Vi vill tacka er för ett jättetrevligt internat 4-5 september! Vi var väldigt nöjda med bemötande, servis, mat, hotellrum och lokaler. Jag hoppas vi får organisera andra evenemang hos er!

Just hemkommer från vår Kick-off som vi fick avnjuta i ert underbara charmiga slott i en magisk miljö och ville bara ge lite feedback. Fantastiskt bra mat, service och trevligt bemötande. Detaljerna! SÄNGEN ska vi inte ens tala om! Sov som en prinsessa! Kommer verkligen rekommendera ert ställa till vänner och bekanta! Högsta betyg!

Det är enkelt att ta sig till Engsholms slott! Slottet är ett fantastiskt ställe för möten och konferenser. Konferensservicen var utmärkt och maten som serverades var utsökt.

ENGSHOLMS SLOTT

153 93 MÖRKÖ | 08-551 551 00 | E-POST | HITTA HIT

VÅRA SYSTERFÖRETAG
NYHETSBREV

© Copyright Engsholms Slott 2018