Bröllop på herrgård i Stockholm

Söker ni ett slott eller en herrgård nära Stockholm för ert bröllop? Då är Engsholms Slott platsen ni letar efter! På Engsholms Slott genomför vi endast ett fåtal exklusiva bröllop per år.

Vi förverkligar era önskemål och drömmar. På Engsholms Slott kommer både ni och era gäster få oförglömliga minnen. Vad kan vara vackrare än ett bröllop på en herrgård nära Stockholm.

Engsholms Slott säljer endast exklusiva bröllop där hela herrgården, parken och hotellrummen abonneras. Engsholms Slott har anor från 1300-talet, men den gamla herrgården har under 1700-talet brunnit. Idag ligger törnrosaslottet inbäddat i en vacker slottspark på en klippa vid havet, endast 50 minuter från Stockholm. De natursköna omgivningarna, slottets vackra salonger och fantastiska matsal ger den perfekta inramningen till er största dag och ett oförglömligt bröllop. Låt er vigas på bryggan, i parken, på vår vackra borggård eller i någon av de närliggande kyrkorna. Hos oss har ni alltid exklusiv ensamrätt till herrgården, hotellet, parken och bryggorna. Här är det bara ni och era gäster, upp till 80 personer som njuter tillsammans.

Bröllopsmiddagen serveras i herrgårdens pampiga och vackra barockmatsal, dansa natten lång i slottets salonger och svalka er på vår 200 kvm stora terras mot havet.
Söker ni en underbar herrgård i Stockholms skärgård, exklusivt bara för er? Då har ni kommit rätt!
Hos oss blir sagan verklighet. Kontakta vår bokning så hjälper vi er att förverkliga era drömmar. Pris per kuvert är ca 5000:- inkl logi, min deb 70 gäster.

Vi gör ert bröllop på vår herrgård i Stockholm oförglömligt

Engsholms Slott har valt att genomföra endast några få exklusiva bröllop per år. Hos oss har ni alltid exklusiv ensamrätt till Herrgården, hotellbyggnaderna, Slottsparken och bryggorna. Bli serverade en välkomstdrink på terrassen, njut av vår utsökta bröllopsmeny i Barockmatsalen, umgås och dansa i slottets salonger och sov sen gott i våra 53 fina hotellrum. Kontakta vår bokning för offert för ett bröllop på en herrgård i Stockholm. Välkomna till Engsholms Slott – ett hem för möten och bröllop på en herrgård i Stockholm. Hos oss blir sagan verklighet. Pris per kuvert är ca 5000:- inkl logi. Min debitering 70 gäster, kontakta oss redan i dag för offert!