Julbord på herrgård i Stockholm

Välkommen till ett hemlagat julbord på en herrgård i Stockholm!
Njut av läckra sillar, hemlagade korvar och andra delikatesser från Sörmland och närliggande gårdar. På Mörkö finns väldigt mycket vilt. Därför vill vi att våra gäster också ska få uppleva detta även genom maten när de äter julbord på vår herrgård i Stockholm. På Engsholms Slott har vi alltid viltgaranti – dvs ni blir alltid serverade något vilt! Vår restaurang är dessutom SVANEN och KRAV-certifierad, något som vi självklart är både glada och stolta över.

Boka ditt julbord på vår herrgård nära Stockholm

Engsholms Slotts ligger precis nära Stockholm, vid havet på Mörkös norra udde. Herrgårdens historia går tillbaka till tidigt 1300-tal, men dagens byggnad stod färdig så sent som 1916. Herrgården ligger vackert i en fantastisk park, som är lika fin sommar som vinter.. Att äta julbord på en herrgård i Stockholm är en riktigt härlig start på julen.

Kontakta oss på Engsholms Slott redan i dag och boka in er på vårt fantastiska julbord, med alla delikatesser. Bokar ni konferens, så får ni det bästa julbordet på en herrgård i Stockholm inkluderat i helpensionspriset.