Kick off i Stockholms skärgård

Boka er nästa kick off på Engsholms Slott i Stockholms skärgård!

Vi hjälper er att boka en oförglömlig kick off på ett av sveriges finaste slott endast 50 minuter från city i Stockholms södra skärgård. I samarbete med flera olika aktivitetsföretag kan vi arrangera nästan vad som helst för grupper mellan 10-80 personer.

Starta upp er avdelning efter sommaren eller julen med en härlig kick-off, där gruppen får jobba med både teambuilding och roliga utmaningar.

Engsholms Slott är en perfekt plats för grupper mellan 50-80 personer. Åk RIB, bada vedeldad bastu, tävla i kajapadling eller kajakpolo, njut av närheten till havet. Med en härlig mix av slott och roliga aktiviteter kommer ni göra er Kick off på Engsholms Slott i Stockholms skärgård till en oförglömligt möte och minne.

Njut av Engsholms Slotts unika miljö, mat och känsla – ett hem för möten sedan 1986.

Vi hjälper er skapa en unik kick off i Stockholms skärgård

Engsholms Slott är den idealiska anläggningen för er kommande kick off och konferens i Stockholms skärgård. I samabetet med olika aktivitetsföretag erbjuder vi en mängd roliga, fartfyllda, kluriga, spännande och exklusiva aktiviteter. Vi kan erbjuda aktiviteter för alla budgetar. Boule i parken eller RIB och sälsafare i skärgården.

För er kick off i Stockholms skärgård erbjuder vi exempelvis kajakpaddling, vedeldad bastu, musikfrågesport, temaövningar, bågskytte eller skidskytte!
Vill ni hellre vara inomhus har vi en spännande spökshow ni sent kommer glömma.

Allt det här är bara ett väldigt litet axplock ur vårt utbud. Vill ni veta mer av vad vi har att erbjuda för er kick off i Stockholms skärgård? Hör av er redan i dag!