Souschef och Kock Hemma på Slottet
Vi söker en inspirerande och kreativ souschef samt en kock som brinner för gastronomi. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Hemma på Slottet. Du är kreativ, inspirerande, glad och har ansvarstagande egenskaper.
Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med vår kökschef och övriga köksmedarbetare arbeta med tillagning av mat i både kalla och varma köket. Även bageri kan förekomma.
Vi är i dagsläget ett litet team om tre personer i köket, ca 10 personer totalt på företaget. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Inför hösten och 2022, behöver vi förstärka vår organisation.
Vår verksamhet
Engsholms Slott är ett förstklassigt hotell på norra Mörkö, med 55 rum och 90 bäddar. Sedan 30 år arbetar vi med möten och konferenser, nu kommer hotellet även öppna upp för det privata segmentet. Var med på denna spännande resa mot en ny attraktiv produkt. Vi serverar frukost, lunch, fika/afternoon Tea och middag samt specialmenyer på fest/event/bröllop. På menyn står både smaksäkra nutida rätter, gärna närodlat och råvaror efter säsong, likväl som mer husmanskost. Vi är både Svanen- och KRAV certifierade och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor. Under våren 2021 har vi dessutom öppnat upp ett litet Slottscafé.
Om tjänsten
Vi arbetar både vardag och helger. Bil för egen kommunikation är ett måste, liksom att du bor i närområdet. Tjänsten tillsätts snarast.
Ansöker gör du genom att mejla jobba@engsholm.se
Skickar du via mail tillåter du att vi enl GDPR sparar din ansökan i 2 år, om inget annat gemensamt bestäms enl samtycke.
Krav
- har haft en liknande tjänst tidigare
- kunskap och efarenhet från restaurangkök
- har körkort och egen bil
Meriterande
- bor i närheten
- kunskap och intresse av närodlat, KRAV och Svanen märkta produkter
- jobbat på liknande arbetsplats med konferens, festvåning, privatgäster